jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

Individuele inschrijving mogelijk voor:

 

2018

JANUARI

ma 22  START cursus Roermond

            'Schrijf met Esther: Verhalen' 

do 25   START cursus Sittard

            'Schrijf met Esther: Verhalen' 

do  25  Toon Hermans Huis Sittard

 

FEBRUARI

wo  7   SchrijfLounge Roermond

do   8   Toon Hermans Huis Sittard

ma 19  START cursus Roermond

            'Schrijf met Esther: Jouw leven' 

do  22  Toon Hermans Huis Sittard

wo 28  Schrijfwandeling Valkenburg 

 

MAART

vrij 2   Duo-workshop Woord & Beeld

  & 16  Ligne - De Domijnen Sittard

di   6    Schrijfwandeling Eijsden 

vrij 9   Workshop Schrijven & Bricolage

            Nederweert

di  13   Schrijfwandeling Vaals 

do 15   Toon Hermans Huis Sittard

di  20   Schrijfwandeling Margraten 

do 22   Toon Hermans Huis Sittard

vrij 23  Schrijfwandeling

             Berg en Terblijt

 

APRIL

wo  4   SchrijfLounge Roermond

do   5  Toon Hermans Huis Sittard

vrij  6  Workshop De Glimlach van

            Herinnering - 

            Toon Hermans Huis Sittard

wo 11 START cursus Valkenburg

           'Schrijf met Esther: Verhalen' 

do 19  Toon Hermans Huis Sittard

 

MEI

ma 7  START cursus Roermond

          'Schrijf met Esther: Jouw doel'

 

SEPTEMBER

wo 19 START cursus Roermond

           'Schrijf met Esther: Jouw verlies' 

 

 

 

 

 

 

Workshops:

SchrijfLounge

Workshop Natuur: Wandelen & Schrijven 

Workshop Woord & Beeld 

Workshop De glimlach van herinnering 

Workshop Schrijven & Bricolage

 

Cursussen:

Schrijf met Esther – Verhalen

Schrijf met Esther – Jouw leven

Schrijf met Esther -  Jouw doel

Schrijf met Esther -  Jouw verlies

 

Toon Hermans Huis Schrijfgroep

Elke twee weken op donderdagmiddag – zie exacte data hier in bericht

 

 

Inschrijven kan via de inschrijf-ster bovenaan de pagina

Voor meer informatie: scroll naar beneden.

 

 

Schrijf met Esther: SchrijfLounge


Wil je jezelf uitdagen, kietelen, verrassen? Deze lessen zijn geschikt voor iedereen die wil schrijven na de cursus, naast de cursus of zonder de cursus. Kom naar een workshop en merk welke vorm van schrijven jou het meeste ligt. De lessen bestaan uit oefeningen in creatief schrijven & schrijven vanuit je eigen leven. Het maakt niet uit voor wie je schrijft of waarom: plezier en ontdekken zal elke keer weer centraal staan in de SchrijfLounge. Ik zal je elke keer in ongedwongen sfeer met andere invalshoeken verrassen.  

 

Wil je een keer wil proberen of 'Schrijven met Esther' je bevalt, dan is de SchrijfLounge ook een prima mogelijkheid tot kennismaking. 

 

Elke maand is er een mogelijkheid om in een workshop, losse bijeenkomst, te schrijven. Elke SchrijfLounge staat op zichzelf. Het gaat in deze lessen niet om spelling of grammatica maar juist om het plezier in het schrijven, ontdekken waar de oefeningen je brengen. Schrijfervaring is niet nodig!

Komende SchrijfLounges:

Woensdag 7 februari  9.30 - 12.00 uur in eigen cursuslokaal Roermond 

Dinsdag     6 maart      9.30 - 12.00 uur in eigen cursuslokaal Roermond

Deelnamekosten: € 25,00 (inclusief koffie, thee, water, lesmaterialen en btw.) 

 

 

Workshop-ochtend - Schrijf met Esther: SchrijfWandeling


Je geniet van de natuur en de menselijke dingen om je heen, geeft je woorden ruimte om na de wandeling, binnen aan tafel, je teksten te schrijven. 

In deze schrijfochtenden & middagen doe je inspiratie en informatie op tijdens de wandeling. Ik begeleid je naar  je woorden. De wandeling is enkele kilometers en zal in een rustig tempo gelopen worden. Regelmatig stoppen we om woorden te laten komen. Je schrijft na de wandeling onder genot van een kop koffie of thee. Ik begeleid je in oefeningen naar je woorden, geef ook uitleg over de gebruikte schrijfvormen

Ervaring met schrijven is niet nodig! Je zin om een stukje te wandelen en te schrijven is genoeg voor een goede start.

Deze schrijfochtenden/middagen gaan ook door bij wat slechter weer. Dan vooral: goed aankleden en paraplu mee. Bij extreme weersituaties zoals hevige storm kan het zijn dat de ochtend of middag niet doorgaat. Ik meld dat dan per telefoon voor 8.30 uur 's morgens, voor de middag wandelingen meld ik het voor 12.00 uur.

 

Natuur - in het kader van de BOEKENWEEK

Woensdag 28 februari 14.00 - 16.30 uur Bibliotheek Valkenburg

Dinsdag       6 maart     14.00 - 16.30 uur Bibliotheek Eijsden

Dinsdag     13 maart     14.00 - 16.30 uur Bibliotheek Vaals

Dinsdag     20 maart     14.00 - 16.30 uur Bibliotheek Margraten

Vrijdag       23 maart     10.00 - 12.30 uur Bibliotheek Berg en Terblijt

Start en schrijven in de bibliotheken

Meer informatie & aanmelden via bibliotheek Heuvelland

 

 

Twee Workshop-dagen - Woord & Beeld

 

Je eigen verhaal in een schilderij omzetten of je eigen sculptuur als inspiratie voor jouw verhaal gebruiken? Dat kan in de workshop woord en beeld. In 2 dagen ga je met woord en beeld aan de slag.

 

Op vrijdag 2 maart begin je in de ochtend met het schrijven van een verhaal met als thema ‘conflict’ onder leiding van Esther van der Werf. In de middag gebruik je dit verhaal als inspiratiebron voor jouw schilderij waarbij de nadruk niet ligt op techniek maar waar de vrijheid van het medium en het formaat worden onderzocht. Abstract of juist figuratief, de keus is aan jou. Dit onder leiding van Martenique Hickey.

 

Op 16 maart beginnen we met het beeldende werk en wordt er met was en draad een mensfiguur gemaakt. Beweging staat bij deze workshop centraal. Aan het einde van de ochtend komt de figuur op een sokkel te staan en wordt jouw figuur de inspiratie voor het verhaal dat je in de middag verder gaat uitwerken.

Beeld en woord inspireren elkaar op die manier, en leren je hoe je in beide disciplines jouw emoties en eigenheid kunt uitdrukken.

 

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op vrijdag 2 en 16 maart.
De workshops in de ochtend duren van 09.30 tot 12.00.
In de middag gaan we verder van 13.30 tot 16.00 uur.

Deelnamekosten: € 170,- voor twee dagen twee workshops.

De lunch is niet inbegrepen in deze workshops. Neem dus zelf iets mee of maak gebruik van het restaurant in Ligne of een gelegenheid in de stad.

 

Aanmelden: Duo-Workshopdagen Woord & Beeld

 


Workshop Schrijf met Esther: De glimlach van herinnering  

Portret van een dierbare overledene.

 

Wil je ook zo graag nog even vasthouden? Kon het nog maar even echt. We gaan kracht en troost zoeken in dat wat wel kan: schrijven over wie je kwijt bent. Herinneren. Gedenken. Het even laten zijn wat het is.

 

Kom je ook je herinneringen kietelen en ze op papier zetten? Deze workshop dag schrijf je aan de herinneringen aan één gestorven geliefde. Dat kan je man of vrouw zijn, je vader, je moeder, maar ook een ander familielid, een vriend of vriendin. Iemand die je lief hebt en door de dood kwijt raakte. Het maakt voor de oefeningen niet uit of dat dit jaar gebeurde of dertig jaar geleden. Schrijfdocent Esther van der Werf neemt je zachtjes mee in de ladekast van je geheugen. Wie was hij/zij? Wat maakten jullie samen mee? Jij herinnert, jij schrijft.

 

Aan het einde van de dag heb je een geschreven portret van die geliefde persoon in handen. Hoe hij/zij voor jou was, en nu is. Met tips en inspiratie om er thuis eventueel nog aan verder te schrijven. Het wordt een dag waarin een traan zeker mag en waarschijnlijk ook komt, maar waarin we vooral op zoek gaan naar het licht dat je herinnering brengt in het nu. De glimlach.

 

In deze tijd van rondom de pasen en de lente kan het extra nodig zijn om het troostende fijne te zoeken, vandaar deze workshop in deze tijd. Je gaat op zoek naar de glimlach van je herinnering.

 

6 april: 9.30-16.00 uur

Sittard: Toon Hermans Huis

Deelnamekosten: € 70,- inclusief btw, lesmateriaal, lunch, water, koffie en thee.

Aanmelden kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via:  Ik schrijf mij in

  

 

 

Workshop Schrijf met Esther:  Schrijven & bricolage

 

Portret van je dagelijkse leven nu.

 

Dit is bij uitstek een workshop voor schrijvers die ook van visueel beeld houden. We gaan schrijven aan de hand van kleine voorwerpjes die je meebrengt. Breng voorwerpjes mee die je wilt opplakken, want we gaan een verzamelwerk maken. Je gaat je voorwerpjes bij elkaar in een 'bricolage' opplakken en in de oefeningen erover schrijven. Zo krijg je een combinatie van beeld & schrijven.

 

Ik neem je mee in oefeningen over je dagelijkse leven. Wat zijn we aan het doen? Is dit dagboekschrijven? Is het filosoferen over de dingen in je leven? Dat ligt helemaal aan waar de oefeningen en de voorwerpjes je brengen. Ik plak er maar geen etiketje op want het komt vanzelf in iets terecht dat voor jou goed voelt. Laat je eens lekker verrassen.

 

Welke voorwerpen je meebrengt is geheel aan jou. Belangrijk is dat het allemaal dingetjes zijn uit je dagelijkse leven. Huiselijk of iets met je werk, hobby's etc. Alles mag. Het is fijn als het je lukt een 20 tot 50 kleine opplakbare voorwerpjes mee te brengen. Denk echt heel basaal: paracetamolstrips, kurken, tubetjes creme/lijm/etc, potloden, speelgoeddingetjes, poppetjes, ragedingetjes, dobbelsteen, schelp, kammetje, aansteker, luciferdoosje, garen knoopjes,  .... Ga door je rommella, de keukenla, de badkamer, je hobby-hoek, de garage. Spoor dingetjes uit je dagelijkse leven op en breng ze mee. Als het gebruiksvoorwerpjes zijn die nog niet leeg zijn kun je ze ook laterna nog opplakken. Breng ze zeker mee als ze iets zeggen over jouw leven. En dat 'iets zeggen' hoeft niet van immense betekenis te zijn. Het gaat juist om het vangen van je leven in de dagelijkse kleine dingen.

 

Het leuke van deze workshop is dat je ook ideeën opdoet voor eventuele verdere bricolages thuis. Want dit kun je op meerdere manieren aanpakken: de voorwerpen een ander thema meegeven, ze op kleur sorteren etc. We starten vanuit het dagelijkse omdat dit een heel goed beginpunt is voor woord & bricolage. Ik geef je tips en voorbeelden van meerdere mogelijkheden. 

 

Vrijdag 9 maart: 9.30-16.00 uur

Nederweert: Theeschenkerij Hof van Schoor

Deelnamekosten: € 70,- inclusief btw, lesmateriaal. Exclusief lunch, koffie en thee: à la carte te bestellen bij Hof van Schoor

De lunch en theekaart kun je alvast bekijken op: hofvanschoor.nl

Aanmelden kan via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via:  Ik schrijf mij in

 Esther van der Werf Bricolage voorwerpen

Voorbeelden van voorwerpjes

 

 

 

Cursus 'Schrijf met Esther: Jouw leven'

 

Wil je dat je kinderen en kleinkinderen weten wie jij bent? Of voel je dat het goed is voor jezelf, om je verhalen op te schrijven? Welke reden je ook hebt om je verhalen te schrijven: in deze cursus leg je een belangrijke basis! Schrijven aan je eigen levensverhaal geeft je herkenning, ontdekking en plezier! En wellicht nog meer.....

 

Je schrijft aan fragmenten uit je eigen leven. Elk verhaal draagt bij aan de verzameling inkijkjes, waardoor het grote geheel zichtbaar wordt. In deze lessen bouw je aan een mooie basis om zelf verder te schrijven. Er liggen dan al heel wat teksten over jouw leven klaar om gelezen te worden.

 

Het is inspirerend en leerzaam om in een groep te schrijven en je verhalen te delen; én nog leuk ook. Voorlezen mag, maar hoeft niet! Je deelt wat jij wilt.

Ik help je graag op weg....

 

Schrijven over je eigen leven is niet moeilijk! Alle inspiratie zit al in je. Je hebt alleen een trigger nodig, zoals lessen bij een goede schrijfdocent, om het wakker te maken. Door oefeningen in de les haal je herinneringen naar boven en schrijf je over gebeurtenissen die vergeten leken. Elke oefening baseer ik op je krachtkant. Vanuit de fijne dingen. De moeilijke dingen komen vanzelf mee. Aan jou zelf de keus of je daarover in de les wilt schrijven, of thuis, of helemaal niet. Ik laat je zien hoe je met je levensonderwerpen om kunt gaan. Iedereen kan leren schrijven! Maak je geen zorgen als je geen schrijfervaring hebt: die is niet nodig!

 

Thuisopdrachten

Ik reik je ook opdrachten aan, waarmee je thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Je kunt schrijven, zoveel als je zelf wilt. Elke oefening geeft stof tot meerdere verhalen. Zo bepaal jezelf de intensiteit van de cursus.

 

Wil je eerst eens proeven aan het schrijven over je eigen leven kom dan eens naar een SchrijfLounge. (zie onder workshops)

Roermond

Eigen cursuslokaal

Maandagen: 19 februari, 5 maart, 19 maart, 9 april, 16 april, 7 mei

Reservedatum 14 mei

Een les duurt 2,5 uur: van 13.30 tot 16.00 uur.

Deelnamekosten voor deze cursus van ZES lessen bedragen € 175,- inclusief btw, lesmaterialen, koffie en thee.  

! Deze cursus gaat al zeker door, er is nog plaats: aanmelden kan nog.   

  

 

Cursus 'Schrijf met Esther: Verhalen'

  

Dialoog, personages, verhaalstructuur…. Wil je een goed verhaal leren schrijven? Schrijf je dan in voor deze cursus ‘Schrijf met Esther: Verhalen’. Je leert de uitgangspunten voor het schrijven van verhalen.

 

Schrijven is niet moeilijk! Het is een kwestie van eraan beginnen. Doen! Mijn overtuiging is: Iedereen kan leren schrijven! Ik help je graag daarbij. Voor deze cursus heb je geen schrijfervaring nodig, het mag natuurlijk wel. Door oefeningen en uitleg in de les leer je de gereedschappen die je nodig hebt om een goed verhaal te schrijven, én hoe je tot inspiratie kunt komen. Ik leid je door de oefeningen en daag je uit om dingen te proberen. Op een veilige manier uit je comfortzone treden, leert je veel! Het zijn vooral 'doe' oefeningen! Schrijven dus.

 

Als je schrijfdocent leid ik je in de les door de oefeningen maar ik reik je ook opdrachten aan, waarmee je thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Je kunt schrijven, zoveel als je zelf wilt. Elke oefening geeft stof tot meerdere verhalen. Zo bepaalt jezelf de intensiteit van de cursus.

 

In een groep schrijven geeft een extra dimensie aan jouw leerproces. Het is inspirerend en leerzaam om in een groep te schrijven en je verhalen te delen; én nog leuk ook. Voorlezen mag, maar hoeft niet! 

 

BEGINNERSCURSUS

Sittard

Bibliotheek Ligne

donderdagen: 25 januari, 8 februari, 22 februari, 22 maart, 5 april.

Een les duurt 2,5 uur: van 9.30 tot 12.00 uur.

Deelnamekosten voor deze cursus van zes lessen bedragen € 175,- inclusief btw, lesmaterialen, koffie en thee.  

 

Roermond

Eigen cursuslokaal

maandagen: 22 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart, 19 maart, 9 april

reservedatum 16 april

Een les duurt 2,5 uur: van 9.30 tot 12.00 uur.

Deelnamekosten voor deze cursus van zes lessen bedragen € 175,- inclusief btw, lesmaterialen, koffie en thee. 

! Deze cursus gaat al zeker door, er is nog plaats: aanmelden kan nog.  

 

 

Valkenburg

Bibliotheek

woensdagen 11 april, 18 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni.

reservedatum 27 juni

Een les duurt 2,5 uur: van 10.00 - 16.30 uur.

Deelnamekosten voor deze cursus van zes lessen bedragen € 175,- inclusief btw, lesmaterialen, koffie en thee. 

 

 

WORKSHOP – KENNISMAKEN

Wil je eerst eens proberen of verhalen schrijven je ligt kom dan naar de workshop Verhalen schrijven (zie onder workshops)

 

 

Schrijf met Esther: Jouw doel

& help jezelf je doel te bereiken!

 

Kun jij wat hulp gebruiken bij de weg van afvallen, ont-spullen, sportprestaties of andere doelen die jij jezelf stelt?

 

Schrijfdocent Esther van der Werf van ‘Zo zie je’ ontwikkelde vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, doelen helder krijgen en stellen, je succesmomenten vieren, creatieve schrijfopdrachten en plezier maken terwijl je je pad bewandelt.

 

Esther werkt vanuit kracht en is specialist in hoe ‘schrijven’ te gebruiken als hulpmiddel in processen. Zij ziet schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren. Schrijven helpt! In deze cursus geeft zij je handvaten om voor je zelf een plan op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je je pad naar je doel op een leuke creatieve manier te blijven volgen. En om het daarna ook vol te blijven houden. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje hulp is toch erg fijn om het vol te kunnen houden. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

 

6 lessen - € 195,-

data: maandagen 7 mei, 14 mei, 28 mei, 11 juni, 2 juli (reservedatum 9 juli)

9.30 – 12.00 uur in Roermond

PS: Deze versie van de cursus ontwikkelde Esther om jezelf doelen te stellen en je te helpen ervoor te gaan. Voor omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc) heeft Esther een speciale versie van deze cursus.  

 

 

 

Schrijf met Esther: jouw verlies

& help jezelf omgaan met je verlies!

 

Kun jij wat hulp gebruiken bij het omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc)?

 

Schrijfdocent Esther van der Werf van ‘Zo zie je’ ontwikkelde vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, doelschrijven en creatieve schrijfopdrachten om je hulp- troost- steunmogelijkheden helder krijgen en voor jezelf gaan regelen, je krachtmomenten te vieren, en je pad inzichtelijker maken.

 

Esther werkt vanuit kracht en is specialist in hoe ‘schrijven’ te gebruiken als hulpmiddel in processen. Zij ziet schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren. Schrijven helpt! In deze cursus geeft zij je handvaten om voor je zelf een plan op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je je pad in je nieuwe situatie op een leuke creatieve manier te blijven volgen en de krachtmomenten helder te krijgen. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje steun is toch erg fijn. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

 

6 lessen - € 195,-

data: woensdagen 19 sept, 26 sept, 10 okt, 24 okt, 7 nov, 21 nov (reservedatum 28 nov)

Roermond, 9.30 – 12.00 uur

 

PS: Deze versie van de cursus ontwikkelde Esther voor omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc). Om jezelf doelen te stellen (afvallen, sportprestaties, ont-spullen etc) en je te helpen ervoor te gaan heeft Esther een speciale versie van deze cursus.  

 

 

Schrijfgroep 'Toon Hermans Huis Sittard' 

 

Weet jij het soms ook even niet meer? Wil je flink mopperen maar is er niemand tegen wie je dat kunt of wilt doen? Wil je alle kleine dingetjes vasthouden? Wil je dingen vastleggen om ze na te laten?

 

Schrijven helpt. Het helpt ordenen en verwerken. Schrijven helpt die brok die in je maag zit te verplaatsen, eruit, naar het papier. Het lucht op. Schrijvend kun je ook kostbare herinneringen vast houden. Vertrouw alle je mooie herinneringen toe aan het papier. Of juist de boodschap die je wil bewaren en doorgeven. Schrijven is zoveel meer dan een fraaie tekst op papier krijgen.

 

Het Toon Hermans Huis is een ontmoetingsplek voor iedereen, die te maken heeft (heeft gehad) met kanker. Over kanker schrijven en praten mag, het hoeft niet. Laat je leiden door je gevoel. Schrijfervaring is niet nodig. Ik leid je stapje voor stapje door de oefeningen, waardoor het schrijven vanzelf komt.

 

De schrijfgroep komt elke twee weken, op dondermiddag, bijeen. Schrijfmiddagen waarin je schrijft aan fragmenten uit je leven. Waarin ook gedeeld wordt over je leven nu. Doordat voor iedereen in deze groep kanker dichtbij is of is geweest staat de deur open tot schrijven en het gesprek daarover. We schrijven en delen echter veel meer, want het leven gaat over zoveel meer.

 

Ik reik je thuisopdrachten aan, waarmee je thuis verder kunt schrijven. Dat mág, maar hoeft niet. Je kunt schrijven, zoveel als je zelf wilt. Als je een keertje niet kunt komen is dat niet erg, je stapt de keer erna gewoon weer in en schrijft weer mee. Daar is de opbouw van de lessen op gemaakt.

Kom het eens proberen, je bent van harte welkom in de schrijfgroep.

 

Donderdagmiddagen 13.00 tot 15.00 uur, inloop vanaf 12.30 uur.

Deelnamekosten € 10,- incl. koffie & thee. Contant te voldoen in de les aan het THHS.

 

2018

Januari: 11, 25

Februari: 8, 22

Maart: 15, 22

April: 5, 19

Mei: ---

Juni: 14, 28

Juli: ----

Augustus: 23

September:  20

Oktober: 4

November: 1, 15, 29

December: 13

 -> steeds in de even weken, behalve de rood-gekleurde datum

 

 

 

WEER VERWACHT: 

  

 

 

Workshop-ochtend - Schrijf met Esther: Een verhaal  

 

Heb jij dit ook? Zo’n verhaal dat in je hoofd blijft spoken? Of meerdere? Wil je eens ontdekken of verhalen schrijven iets voor jou is? Hoe begin je aan een verhaal? Wat zijn je bouwstenen? Maak in deze workshop kennis met de techniek van het verhalen schrijven.

 

Deze ochtend draait om ontdekken, spelen met woorden, plezier hebben, doen: schrijven! Na deze workshop-ochtend heb je een hele goede indruk of jij graag verhalen schrijft en heb je één verhaal op papier staan. Schrijfdocent Esther van der Werf loodst je stapje voor stapje door alle elementen die een verhaal nodig heeft. Je ontdekt je held, wat er met hem of haar gebeurt, wat de oplossing is en als belangrijkste: wat jouw thema onder dit verhaal is. De oefeningen zijn vanuit je fantasie maar ook vanuit je eigen leven te doen.

 

Het is niet moeilijk, 'gewoon' de oefeningen volgen, en je hebt geen schrijfervaring nodig.

 

Deze workshop is de ideale gelegenheid om te ontdekken en aan de slag te gaan. Je schrijft in deze ochtend je verhaal. Mocht je daarna nog meer verdieping willen, dan is een cursus 'Schrijf met Esther: Verhalen' een goede optie.

 

 

 

Datum nog onbekend  9.30-12.00 uur / 13.30 - 16.00 uur

 

Locatie nog onbekend

 

Deelnamekosten: € 30,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie & thee.